4 November 2012

Contest Saya Sayang Kamoo Sahabat

*nak join, klik jea banner tu

“Seorang Muslim adalah saudara muslim lainnya, ia tidak menzaliminya, merendahkannya, menyerahkan (kepada musuh) dan tidak menghinakannya.” 
(Hadis riwayat Muslim)

Entri aku sangat simple, sebab aku memang tak ada kata-kata yang boleh meng-describe-kan betapa aku sayang sangat-sangat dekat dyorang semua nie, walaupun detik pertemuan tuu berlaku hanya sekejap. Aku sayang sangat-sangat dekat korang semua - aku ulang lagi, hanya Allah sahaja yang tahu dan aku rindu kenangan-kenangan lama kita dulu :')

UKHWAH HINGGA KE JANNAH






Tag Sahabat :

16 comments:

  1. thanx sudi join :)
    sahabat till jannah ~love~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ur welcome :)

      hingga ke jannah, insyaAllah :)

      Delete
  2. PLKN kat mana tu? semua gambar best2 membawa maksud lain2 :)

    Aida pun join contest yang sama :)
    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. PLKN Kem Tasoh, Perlis :)
      yup, betul2 :)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. wah macam boleh menang je :D anyway jom singgah blog sayahttp://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html pula :D

    ReplyDelete
  5. Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

    ReplyDelete
  6. saya follow sini
    good luck dear ! ^.^
    dari contest yang sama

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  7. heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) jemput singgah baca entry saya pula :D

    http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    gud luck !

    ReplyDelete
  8. hai kamu...

    kite dtg dr same contest...im following u now! do visit me k!

    http://ellystories.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yg sama..dah follow awk..jom follow sy pulak..

    ReplyDelete
  10. @ell octolady done following you,thanks :)

    @mawar berduri thanks :)

    ReplyDelete