27 October 2013

What girl's need

Assalamualaikum readers :)

Berdebar-debar.

Perempuan ni tambah-tambah kalau dia dah ada someone yang dia sayang, terus bertukar jadi serba-serbi girlish walaupun pada asal kononnya dia ni seorang yang ganas, hardcore. Haa, tu laa perempuan.


Disebabkan dia seorang perempuan maka dia suka seandainya perkara-perkara ini dilakukan oleh si dia yang tersayang..

Kasi surprise
I tell ya, perempuan memang sangat suka surprise. Buat la surprise apa pun, confirm dia suka punya laa. Tapi jangan buat surprise nak mohon clash pula. Itu tak surprise T.T

Pampered her
Perempuan sangat suka dimanja-manja tambah-tambah dengan si dia yang tercinta. Nama pun perempuan kan, mesti la suka manja2 ni hihihi.

Sukakan perhatian
Perempuan suka diberi perhatian. Kadang-kadang kalau dia ada pakai something new, dia sebenarnya harap yang si lelaki akan perasan benda tu and puji dia haha.

Buat dia rasa yang dia sangat penting
Rasa penting dan diperlukan oleh seseorang memang sangat perlu dalam sebuah hubungan. Perempuan sangat setia kepada pasangan bila dia rasa dia sangat penting dalam hidup lelaki tersebut.

Be a good listener
Perempuan kalau ada masalah selalunya dia akan cerita dekat si dia. Waktu tu, jadilah pendengar yang setia dan kasi nasihat kalau perlu. Tell her that everything gonna be fine.

Kemain kau aku menaip. Rasa macam blog ni dah makin bosan, saja den menagdo nak buat entri perempuan-perempuan ni. So girls, are you agree with me? :D

10 comments:

  1. Naahhh ! Eyqa paling gila-gila kalau dapat baca entry cenggini . Kehkehkeh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jadi gilaa dah la Eyqa hehe :>

      Delete
  2. Yesss agree with you. Semuanya betul :)

    ReplyDelete
  3. agreee ~ tambah2 yang surprise n perlukan perhatian tu memang pompuan suka gile la . muni pon suka bila encik tunang buat surprised . . hehehe . . :p suka kot bca entry2 cenggini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Warghh seronoknya tunang buat surprise :)
      Hehe, tenkiu Murni.

      Delete
  4. nice entry..hehe..btw saya follow sini..#296

    ReplyDelete
  5. betul neng!! tak dinafikan lagi kita sama-sama perempuan.. hahaha..

    ReplyDelete