6 November 2012

Hey Coolblog :D

Ada sekali tuu tengok berita dekat tv, and ada satu berita pasal kedai yang aku paling suka haha. Aku confirm korang pun suka kedai ni, Cool Blog !
Baru dapat tahu yang kebanyakan orang atasan dalam Cool Blog ni ialah Cina - Muslim. Jadi lepas ni, lagi kurang la keraguan nak enjoy ice blended dekat kedai ni. Tiba-tiba teringin nak makan ice blended dekat Cool Blog whewwwwwwwww :)

Ciri-ciri Cool Blog yang boleh buat anda jatuh hati

1. Sedap sangat-sangat
2. Harga yang berpatutan
3. Sekejap jea nak tunggu siap
4. Packaging yang sangat menarik


Tengok laman web Cool Blog, comel kan :D


Tengok tuuu, sedappnyee :D

Yang aku paling fall in love sekali, perisa Oreo lepas tu campur dengan Black Pearl wowwww. Korang pulak suka yang mane ? :D

3 comments:

  1. dapnya...
    suka honeydew + pearl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap kann :)
      tak pernah lagi rase yang tuu, kena cube nanti :)

      Delete
  2. still chocpearl

    ReplyDelete