11 November 2012

Review blog #1

Dah lama dalam draft, baru sekarang post :)


1.

Blog ini empunya tuan badannya bernama Fatin Diana. Aku boleh cakap blog dye simple dan menarik. Kalau nak tahu, Fatin Diana ni ada bukak dua Online Shop, so kalau korang yang suka kaki shopping, jemput-jemput la masuk ke blognye. Blognye pun sangat catchy dari segi cara penulisan, sesuai dengan kita yang muda-muda ni haha.

2.

Tengok header pun dah boleh tahu yang blog ni ke arah Islamik. Yang menarik pasal blog ni ialah entry-entry di dalam nye banyak mengisahkan konsep ketuhanan. Sekarang ni susah nak jumpa blogger yang nak buat post macam ni, itulah yang menyebabkan blog ni best. Warna pink pulak tuu, memang tengok rase tenang jea. Blogger ini bernama Amalina Munirah dan sudah pun berumah tangga.

No comments:

Post a comment