4 November 2012

Segmen : Enam Perkara Tentang Anda II

*klik banner untuk join

6 PERKARA TENTANG AKU :)

1. Suka warna pastel
2. Tak pandai berenang
3. Aku rabun - rabun jauh
4. Lebih suka aktiviti indoor dari outdoor
5. Takut nak melintas jalan raya sorang-sorang
 6. Minat aktiviti para ibu - masak,menjahit,mengait etc

13 comments:

  1. haha ! bestu kalo jalan sensorang nak lintas jalan macam mane ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuatkan jgak semangat untuk melintas :)

      Delete
  2. wah..thanks sudi join...:)

    number 3 sama..
    number 4...kita contra.huhu:)
    number 6 same..kina pom suka menjahit..huhuhyu..


    follow sini:)


    thanks join sekali lagi ya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best nye ada orang same macam diri sendiri :)

      Delete
  3. Kita just sama hanya nombor 3 je. Yang nombor 4 tu berlawanan sebab Yuni lebih suka aktiviti outdoor.

    ReplyDelete
  4. Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yg sama...selamat berkenalan..^_____^

    ReplyDelete
  6. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    satu geng nih, tak pandai berenang gak.. hehehe

    ReplyDelete
  7. ciksu pon rabun -rabun jauh ..hihi

    cik lobak singgah dari segmen yg sama salam kenal..
    new follower ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/segme-2-6-perkara-tentang-saya-ii.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen yg same,,1,2 n 4 kite same dik,,give me 5,hehehe

    ReplyDelete