13 November 2012

Untuk sayangg ♥

Sayangg,
Orang twu sayang tengah baca blog ni hee. Special untuk sayangg ni tau. Sayang twu kan orang sayang dekat sayangg sangat-sangat. Biarlah orang lain nak kate apa pun dekat orang, tapi selagi Allah tetapkan sayang dengan orang, kita tetap bersama, insyaAllah. 

Sayangg,
Sayang twu kan orang nak jadi ketua bidadari sayang dekat dalam syurga nanti ? First step yang wajib sayang ambik untuk jadikan orang sebagai ketua bidadari sayang ialah menjadikan orang sebagai isteri sayang yang sah dekat dunia ni. Baru orang boleh dapat pangkat ketua bidadari tuu dekat dalam syurga nanti. 

Sayangg,
Setiap perancangan itu tak semestinya akan terjadi kan sayangg. Orang terima seadanya dan orang akan tunggu masa tu tiba dengan sendiri untuk kita berdua. Orang twu Allah dah tentukan yang terbaik untuk kita. Terbaik di dunia dan akhirat kelak, bersama-sama.

Sayangg,
Orang sayang dekat sayangg sangat-sangat, sangat-sangat tau :) 
Tak terkira sangat-sangat c:

Tengok ni, perancangan hidup orang. Sama kan dengan sayangg ? Heeee


Ikhlas dari orang,
Nur Shakira  ♥

3 comments:

  1. howwwwwwwwww sweeeeeeeeeeeeeet !! :DD

    ReplyDelete
  2. olololo....so sweet....

    p/s~cara awk dptkan blog address tu sgt menarik :) suka!!

    ReplyDelete