5 December 2012

Tamat sudah GA aku


Nampak tak tanda pangkah merah tuu ? Dengan ini saya mengisytiharkan, tamat sudah 1st Giveaway by Shakira Pathi. Kepada para peserta, thanks sebab sudi join GA tak seberapa ni. 6 pemenang bertuah akan di-announce-kan malam ini dan review blog akan dilakukan pada bila-bila masa sahaja selepas pemenang diumumkan, so tunggu lahh yew, tunggu tau :D

Nota penting :
1. Senarai pemenang akan di-announce pada malam ini, Rabu
2. Hadiah cuma akan bertahan selama 2 hari 
*kalau takde tuntutan, cabutan bertuah akan dibuat lagi

6 comments:

  1. http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-partner-end-year-giveaway.html tag awak ^^

    ReplyDelete
  2. @izzah

    insyaAllah,goodluck :) thanks tag :)

    ReplyDelete
  3. Waaa, tak sabarnya nak tau pemenang. Harap-harap ada rezeki. Amin :)

    ReplyDelete
  4. Harap ada rezeki untuk giveaway nih :')

    ReplyDelete
  5. Yeahhh tak sabar nak tunggu poemengang nya hehe :D

    ReplyDelete