27 January 2013

Keterujaan kpd Fauzan Mahmod ♥

Update di tengah malam. Tadi aku baru download Photoscape since ramai yang cakap best and senang nak guna software ni. And it was totally amazed ! Bagi aku yang baru amatur ni, aku seriously sangat suka Photoscape. Lepas-lepas download tu, aku terus try kepakaran aku untuk buat animated GIf and I present youu.... *bunyi music tadaa ! :D


Sayangggg ! I made this special for you hee. First time ni orang buat dan orang harap sayang suka dengan pemberian orang yang tak seberapa ni. Sorry tak text sayang sepanjang masa berlalu malam tadi, orang tengah khusyuk buat benda ni. Jyeahhh, dah siap satu untuk sayangg :)
I love you sayang, I need you sayang and I adore you sayang

Ni la hasil kerja exploration aku yang pertama. Lepas ni nak try buat doodle la pulak, mana twu ada skill tersembunyi dalam diri ni. Korang semua patut cuba guna Photoscape, aku confirm korang takkan menyesal :D

13 comments:

  1. yeah! sgt stuju. Photoscape mmg best. try pakai software lain, susah sket nk phm. ^^

    ReplyDelete
  2. kan kan?ni pun baru download hehe :P

    ReplyDelete
  3. @Afiqah Adzan

    memang best sangat sebab boleh bat animated GIF :)

    ReplyDelete
  4. @Einnya Ahmad

    try try, jemput try :D

    ReplyDelete
  5. @Wanieys aka InuQalief

    senang kan pakai photoscape ni akak :)

    ReplyDelete
  6. salam, shakira bt tu gune photoscape ke?? dina dah lama ade,, tp x reti lah plak nk bt gerak2 cmtu,, bt acane??

    ReplyDelete
  7. Software ini serious memudahkan+best..amboi untuk sayang dia jer..untuk kita tak ada?? =P*gurau*

    ReplyDelete
  8. @fiqah hamed

    memang mudah kan?untuk awak?hehe.buat sendiri laa :P

    ReplyDelete