5 January 2013

Tukar course dari Akaun ke Seni Halus

Aku tukar course pagi tadi dari Diploma Perakaunan ke Diploma Seni Halus. Jauh bezaa tu kan? Memang pun hahaha :D Memang menipu la kalau aku tukaq course, melukis pun tak reti. Harap lukis orang lidi, Chiro ke, boleh la, asalkan lukisan tu 2D. Kenapa aku cerita pasal benda-benda melukis pulak ni kan? Haaa, bukan apa, pagi tadi masa Latihan Dalam Kumpulan (LDK) untuk pelajar part 2 UiTM, lecturer tu suruh kitorang lukis muka sendiri. Aku pun purghhh, nak tunjuk pandai la yang aku pun reti melukis jugak macam sayang aku, Fauzan Mahmod hihihihi Dia student architecture, memang melukis kemahiran no 1 la kan kalau nak dibandingkan dengan aku. So, ni la hasil lukisan budak Akaun yang konon-kononnye cantik macam budak Seni Halus lukis gituu :P

Bhahahahahaha !
Kelas tak aku lukis? Ingat nak buat ala-ala doodle macam blogger lain buat tu, tapi tak menjadi hahahahahahaha :'D Yang bawah ni pulak gambar kawan aku, Hani - budak Akaun jugak. Gambar bawah ni kira better la dari rupa yang aku lukis, huduh nak mampuss. Memang aku takde bakat dalam bidang melukis, dah terbukti. Kononnye nak menonjolkan bakat terpendam, tapi rupanya bakat tu ceysss, tak wujud langsung dalam diri ni T.T

Memang budak Akaun takde skil melukis kot, kan ?

Muka Hani :P

7 comments:

  1. ahaha..biasa lar tuh..kalau dah teror baik kita tukar kos je kan..=P

    ReplyDelete
  2. @fatin amalina husna

    haha kan.tukar kos terus, amik kau hehe :)

    ReplyDelete
  3. @fatin amalina husna

    haha kan.tukar kos terus, amik kau hehe :)

    ReplyDelete
  4. awat kepala jadi tajam?? hehe

    ReplyDelete
  5. @didiey

    buruk arghhh :P hehe,biase la tuu,seni :D

    ReplyDelete
  6. @nusha fasha

    kalau tangan reti melukis takpe la jugak tukar course kan :)

    ReplyDelete