1 January 2013

Untuk dia :)

Seriously aku buntu nak taip ape, tapi memandangkan tarikh hari ni 1 Januari 2013, aku tetap nak buat entry semata-mata sebab taknak miss tarikh cantik ni. Memandangkan aku takde idea sangat dah nak taip cissss aku nak cerita pasal someone ni laa. Aku twu korang tak kenal dye, kalau kenal pun mungkin macam-macam tu jea, jadi kalau taknak baca takpe, aku pasti insan yang aku nak ceritakan ni akan baca kan sayangg? hihihi ^^


Aku nak cerita tentang seseorang bernama Mohamad Fauzan bin Mahmod. Letak love sikit --> hee :)

Kami jatuh hati satu sama lain secara tidak sengaja pada tahun 2011 aicewahh, tapi dye yang mula dulu bilang cinta sama aku hehehe. Dia baik dengan aku, pandai ambik hati aku yang kecik ni. Cukup la aku bgtwu yang tu sebab kalau nak describe semua, takut si dye pula yang segan nanti :) Dah masuk tahun 2013 ni, insyaAllah bulan 6 nanti akan jadi tahun ke-2 kami bersama dan aku sangat berharap hubungan ni akan berkekalan sehingga ke dunia sana, amin.

. . . . . . . . . . .

Arghhh idea dah hilang, tak twu nak taip apa lagi dah. Oke la, nak stop sampai kat sini jea, janji dah ade post untuk tarikh 1 Januari 2013 ni. Yeahhhh, published! :D Kepada semua, selamat kembali ke sekolah esok, selamat berkerja, selamat belajar, selamat menjaga anak-anak, selamat memasak, selamat menjalani peperiksaan, selamatlah segala-galanya dalam apa jua perkara korang buat. Goodnight and sleep tight fellas :)

5 comments:

  1. Jatuh hati,tak perlukan sebab :)

    ReplyDelete
  2. @pojan

    tak perlukan sebab, kan sayang :)

    @nuyui aka miss YUI

    hehe,malu kita :)

    ReplyDelete
  3. hehe..in shaa Allah..harap berkekalan ye..=)

    ReplyDelete
  4. @fatin amalina husna

    amin,insyaAllah :)

    ReplyDelete