6 February 2013

Dah dapat baucer buku ;)

Assalamualaikum readers. Saja nak kongsi kegembiraan, dah dapat dah BB1M yang RM250 :D Boleh la shopping buku underground *klik si pink since buku pendidikan semua dah beli. Ingat nak belanja adik RM50, almaklum la I kan akak yang baik hahaha. That's all, toodles !


6 comments:

  1. nak jugak..nk novel 3..haha!!

    ReplyDelete
  2. yeay ~!
    boleh la belanje k.Nisa 1 buku jugak ni..=P

    ReplyDelete
  3. waahh dia dah dpt yew..kitee bulum lagi larrr...

    ReplyDelete
  4. dulu I dapat baucer ni buat beli buku sekolah adik. hihi . Nak beli novel tak minat sangat huhu

    ReplyDelete