4 February 2013

Tag ; Me with 25 facts

Aku telah di tag oleh schoolmate lama aku dulu ; Fatin Hazirah *klik nama tuu untuk buat satu post berkenaan 25 fakta tentang diri aku. Fakta ye bukan auta. Tak twu la ade ke tak orang yang nak baca entry aku nie hee. Tak kisah la, janji aku buat post ni demi rakan blogger ku. Entry bukan dalam English ye hee :)

. . . . . . . . . . .

"Once you have been tagged, you supposed to write a note with 25 random things, facts, habits or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, its because I want you to know about me. Your cooperation is highly appreciated."

Bismillahhirrahmannirrahim,

Niece, Dhiya Qairina :)


1. Suka warna pastel
2. Nama saya Nur Shakira hahaha fakta ni :D
3. SPM 2011 result 6A 3B *basic result
4. Prefer indoor activity dari outdoor
5. Sangat suka buat DIY :D
6. Really in love with Mohamad Fauzan Mahmod
7. Pelat utara sangat pekat dekat lidah ni
8. Anak ke-2 dari tiga adik-beradik perempuan
9. Sekarang tengah berusaha nak belajar bahasa, budaya orang Temerloh :3
10. Tak percaya pernah masuk sekolah perempuan 
11. Dah ada lesen L jyeahhhh! \(^^)/
12. Kalau datang mood nak shopping, sekejap jea duit boleh habis
13. Sangat suka-suka sama kucingggg
14. Currently now listening to Owl City songs and instrumental music
15. Ada banyak sangat nickname ; Kia, Kira, Keah, Kyra, Kay :P
16. Blogging for fun 
17. Accountant to be one day, insyaAllah
18. Bekas pelatih Kem PLKN Tasoh, Perlis
19. Suka something yang melibatkan kemahiran sosial
20. Makan apa jenis jea makanan heaven yowww! 
21. I hate insects ! :/
22. Rindukan suasana sekolah dekat maktab dulu
23. Jarang ada azam yang berjaya wihihihi
24. Rindukan tunang saya sekarang ni
25. Inginkan sebuah kehidupan yang bahagia dunia akhirat :)

Dlam post tuu cakap kena tag 25 orang, since aku ni sekarang tengah tahap pemalas, aku tak mau tag siape-siape haha. Suka hati la kan, blog aku. Kalau korang nak buat/tag post ni silakan, amat dialu-alukan. Peace yowww (Y) 

5 comments:

  1. haha, nak tag smpai 25 org tu maleh tu..

    ReplyDelete
  2. eh..baru perasan..husna pon pernah kena tag ngan kak ruha..aduss~ lupa dah..huhu..

    ReplyDelete
  3. hi saya nak amik tagged ni boleh tak

    ReplyDelete