13 September 2013

#KLCC

Assalamualaikum readers :)

Happy hour.

Actually cerita ni dah lama pun, Jumaat dua minggu lepas punya cerita. Biaq pi la, cek nak ceritaa jugak haha. Jumaat lepas aku dengan le roomates lagi dua orang telah dijemput oleh roomate lagi sorang ikut dia balik rumah dia dekat Cheras. Kitorang pun apa lagi, macam mengantuk kena sorong bantal (peribahasa sikit) setuju laju-laju nak pergi. Al-maklom la, pergi sana bukan saja-saja, nak pergi Petrosains!!

Aku ingat nak pergi sana dapat jumpa sekali Pojan tapi dia busy, baru masuk degree. Takpe, takpe, masa masih panjang :)

Stay dekat rumah Tasya untuk 3 hari 2 malam. Dapat masuk balik Petrosains memang rasa gila feeling throwback masa zaman rombongan sekolah rendah dulu. Bila dah besar ni kita lagi macam experienced benda tu rasa lagi seronok. Dulu masa darjah-darjah pergi sana tau nak main ja. Sekarang ni macam lebih menghargai ilmu sains cenggitu la (aicewahh).


Muka gumbira cek tak tau nak habaq


So lepas ni gua rasa gua mau jelajah lagi KL, mau pergi theme park dekat times square pula. Teringin gila nak main roller coaster. Lepas tu perkara wajib cuba lagi ice skating dekat sunway pyramid.

Boleh kan awak? :>

5 comments:

  1. aisehhh ~ bestnyaaaa :)
    untunglah awok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha untung mak ayah aku kasi pergi sana :)

      Delete
  2. boleh boleh untuk awak semua boleh sayangg. kekekekekekeke :p

    ReplyDelete