21 January 2014

Cut it short punya update

Assalamualaikum readers :)

Ya Allah, lamanya tak update blog. Dekat pembaca tegar blog I, sorry dah lama tak update (bajet retis jap). Sejak dah nak sampai tengah-tengah semester ni, asyik rasa malas je nak update blog. Bukan gapo, kalau pikir pasal benda nak cerita, tiap-tiap hari ada je yang nak share. Tapi aku rasa, masalah utama aku..

I think I'm losing my writing skill...

Perasan nak jadi ala-ala penulis FIXI & Lejen Press kojap wakaka :P

Apa berita HOT, sensasi dari Shakira Pathi sekarang?

1. Shakira Pathi nak kena pindah ke UiTM kampus Tapah
Berita ni dah lama dah dapat kabo kata kena pindah. Cuma lepas perjumpaan rektor, baru betul-betul sah yang student Diploma Perakaunan dengan Diploma Statistik UiTM Seri Iskandar kena pindah kampus baru dekat Tapah nun. Tu takpa lagi, tapi yang merisaukan hati mak ayah dekat Kepala Batas tu, den tak dapet kolej penginapan tskkk tskkkk.


2. Shakira Pathi ada 3 test sederet* hujung minggu ni
Tu diaaaa, 3 test subjek hardcore sederet hujumg minggu ni baqq hang! (24-26/1) Start dengan test Financial Accounting, Accounting Information System then Cost Accounting. Banyak benda nak kena hafal, moga Allah mudahkan urusan aku dengan kawan-kawan. Harap readers sudilah doa-doakan saya dan rakan-rakan :)

*sederet = berturut-turut

3. Shakira Pathi nak balik rumah CNY ni
Weeehoooo, balik rumah! Gilo siapa tak suka balik rumah kan haha. Ingat nak balik juga awal-awal tu tapi takde transport. Tetiba mak dengan ayah cakap nak datang ambik. Bagai pucuk dicita ulam mendatang, mohhh lerr balik Pahang. Ehh, Penang :3

Oke takde idea dah, teruskan niat baik/hobi mulia readers baca blog cahayashakira ni. Kamsahanida :)

9 comments:

  1. kena pindah ke..g tempat baru la ye..hee
    gudluck untuk test ok !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, pindah uitm tapah tapi selamat kampus baru and cantik.

      Delete
  2. welcome home baby :3
    jom lah jumpa kyra .
    syira balik 8 feb . sempat tak nak jumpa ?
    sebab aku dah kena balik 12/2 :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa aku baru nampak comment ni hari ni kenapa?!!! :(

      Delete
  3. jauh nyaa kena pergi..
    selamat mengembara, eh selamat study kira.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, biasalah menntut ilmu biar sampai ke negara china gitu. Thanks husna :)

      Delete
  4. Salam. jom join GA first sy.
    http://rafydahouse.blogspot.com/2014/01/beauti-giveaway-1-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete
  5. Goodluck exam kak .. Chaiyoookk .. Wohooo holiday yeahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkih thanks afiqah. Chaiyokk!! Fighting!! :D

      Delete