27 December 2014

Kumpul points & redeem barang percuma!

Assalamualaikum, hye! :)

Hari ni nak kongsi satu laman website yang sangat menarik - WhoHAA. Apa yang menariknya pasal website ni? Haaa, jeng jeng jeng...

 Kumpul point >>>> Redeem barang

WhoHAA ni ialah satu website internet marketing di mana diorang akan promote barang-barang dari advertiser company lain untuk public. Yang bestnya cara syarikat WhoHAA nak promote barang ni unik dan lain dari yang lain. Sebab apa? Sebab public boleh dapat tahu pasal produk baru yang ada dekat pasaran dan dalam masa yang sama boleh dapat barang FREE! Aku tak tipu, seriously!


So macam mana konsep sebenar WhoHAA ni? :)

1) Daftar secara percuma di WhoHAA
2) Tengok & faham pasal produk yang sedang di promote
3) Jawab soalan simple!
4) And automatically you will get your points
5) Redeem awesome gifts for free!!

Aku rasa benda ni best dan mudah sangat sebab kita cuma perlu jawab soalan simple pasal iklan tu and then whohaaa!! Points bertambah and pada masa akan datang boleh redeem free gifts macam kamera instax, pendrive, topup, baucer shopping and so many more to be listed! Hahahaha.

Meh la join korang, serius tak rugi apa-apa. Kalau dah tak tahu nak buat apa dekat internet, boleh masuk website WhoHAA and check latest advertisement untuk kumpul points. Jangan lupa bookmark sekali baru senang nak check bila-bila masa.

Ayuh join WhoHAA! :D

Tengah aim nak redeem yang ni (Chaiyok!)

No comments:

Post a Comment