3 March 2013

Pariappa night

2 Mac 2013 - Fakulti perakaunan UiTM Perak anjurkan dinner untuk sem kali ni dekat Tower Regency Hotel, Ipoh. Bagi aku, ni kali ke dua pergi dinner memandangkan aku baru part 2. Tema untuk sem ni ialah BOLLYWOOD NIGHT. Semua orang bergaya bukan main macam Kajol, Shah Rukh Khan, Salman Khan,  Aamir Khan, Torres Khan hahaha.

Since I have a lil bit taste in fashion, aku cuma pakai balik apa yang ada dekat rumah. Tak keluar duit sesen pun untuk dinner ni. Tak tau la yang ni boleh dikategorikan sebagai Bollywood ke tidak. Tapi aku label ni sebagai Bollywood Muslimah mihimihmih :p


Makanan yang hotel sediakan untuk tema bollywood memang boleh tahan la. Not so bad sebab aku memang kaki makan heee. Makanan tak sempat nak ambik gambar sebab elok-elok jea waitress tu angkat penutup makanan, semua orang dah serbu ambik lauk, lapaq punya pasal. Tengok nama menu jea la.


Ni antara classmate yang pergi dinner malam semalam. Meh meh tengok gambaq, mana tau ada berkenan kan :p Bagi yang mungkin nak ada dinner tema Bollywood lepas ni, tengok-tengok la dressing dyorang, mana tau ter-inspired kan.


Gambar ni special sikit, bersama blogger merangkap my classmate jugak, Einnya Ahmad. Memandangkan kita dua kaki blog, kita pun mengambil gambar bersama-sama untuk mengkakikan blog dengan wajah masing-masing. Jemput lahh ke blog dia, Einnya Ahmad :)


The main point here is the Bollywood Night was totally superb awesome. Kalau kita memang enjoy something tu, we will never regret those moments. Tak sabar nak tunggu dinner untuk sem depan pulak, curious nak tahu tema apa. Sebelum entry bosan ni berakhir, nak tunjuk gambar room mates yang sangat cantik-cantik malam tuu. Dah nama pun room mates kan? ;)

TaMuNiKay

PARIAPPA ! 

17 comments:

  1. Bollywood styleee. Hihi. Nice♥♥

    ReplyDelete
  2. akak comel lah :) best nye ada dinner sama sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik.nanti korang pun akan ada dinner jugak, mesti enjoy waktu tuu :)

      Delete
  3. Awak comellah ! Cantik lah kulit awak. Hee :D

    ReplyDelete
  4. bollywood muslimah pown cantik! :)

    ReplyDelete
  5. auuuwwww omeyyynyeee chu'olls !

    ReplyDelete
  6. awak comel :)
    Btw i was there too.
    i am one of the DIA members.
    kalau free jenguk2 lah my blog.

    pintupaslu.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. uitm perakke? tak jauh la ea..beshnya tema cmni..menarik gak tgk.

    ReplyDelete