1 March 2013

Post lajuu :D


Muka mengembang menyengih keseronokan, weehoo. Bukan dapat post laju tapi post ni ditaip selaju mungkin lepas aku tengok satu komen ni yang sangat WOWWW ! :D


Dapat free gift, dapat free gift ! Oke mungkin nampak macam melebih pulak, macam orang lain tak pernah dapat tapi sebab aku excited sangat, sebab tu jadi macam ni hahaha. First time la katakan. Thanks to Yana sebab sudi bagi free gift dekat titewww dan wish birthday Pojan :D

Ohh mai, ohh mai. Comelnye mini calendar ni ! Jangan jeles yoww mihmihmih.


Untuk pengetahuan semua, Yana ada buat bisnes kad kahwin yang sangat gorgeous, cantik, comel, superb. Bagi yang bakal nak jadi raja sehari, boleh la lawat blog Yana dan tengok-tengok design kad kahwin yang ada. Cheers :D

6 comments:

  1. Comel je bende pink tu. Hihii :)

    ReplyDelete
  2. asal macam gemuk gambar tu?

    ReplyDelete
  3. hai awak! kita datang sini lawat awak. :DDDD.
    have a nice weekends.

    http://lifeisacompactcase.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. comelnya calendar tu..nak!!!!!

    ReplyDelete