22 December 2013

Stail gila kapal terbang ni!

Assalamualaikum readers :)

Dah start cuti midterm.

Cuma nak share something yang woww, daebak!! Kalau MAS dengan Air Asia buat macam ni jugak, purghhh!! :D

Sumber : 9GAG

Glass floored plan from Virgin Atlantic

12 comments:

  1. wow,memang stail kalau buat cam gitu >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia macam stail tapi tetap takut, kan :)

      Delete
  2. Woahhh smart betul tapi x jatuh ke kat dalam lubang tu.. Tapi apa2 pun memang terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jatuh la dik sebab tu cermin je, hehe :)

      Delete
  3. err..sumpah org tak berani nak jalan.. ngeri takut jatuh.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Singgah sini :) Comel blog awak

    ReplyDelete
  5. pergh pergh .
    terbaik ! seram . gayat gayat

    ReplyDelete