26 December 2013

Lama tak update blog.Why?

Assalamualaikum ya anta, anti :)

Cuti midterm.

Lama gila tak update blog, page view pun asyik merundum. Entah la, sejak dua tiga empat menjak ni, aku dah mula malehh nak mengadap blog. Dah takde idea nak cerita apa agaknya. Sekarang aku lagi busy dengan bisnes 20 sen 8Share dengan ChurpChurp dekat Facebook.

Ingat nak berehat sekejap lah dari alam blog wakaka *perasan retis*

Kepada Jan, nasib baik dan segala yang terbaik buat awak untuk peperiksaan akhir!! :)

Translate from : To Jan, good luck and all the best for your final exam!! :)

Bye!!

14 comments:

  1. Replies
    1. Hehe, biasa la. Dah takde keje nak buat, baik buat bisnes 20sen.

      Delete
  2. amboihh.. jenuh terteleng kepala ni dik nak nengok gambo tu haa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maap, maap. Ni semua gara-gara nak dapatkan view yang elok sikit :P

      Delete
  3. Lama betul akak tak hupdate ..Amboii berbisness

    ReplyDelete
  4. nice blog dear mcm tuannye jugak...jemput follow blog saya
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maluny, hehe. Akak Hazlina pun nice juga macam vitamin yng akak jual :)

      Delete
  5. eh, tirah bru nak start blogging balik...hihi

    ReplyDelete
  6. lamanaya tak ke sini....dan lamanya tk blog walking....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teruskan blogwalking, jangan malu2 :)

      Delete
  7. hi singgah sini :D
    hihhi lama tak bw :)
    sibuk sikit :*

    ReplyDelete